VOORSTELLEN

In september 2017 start ZieZo gastouderopvang, een nieuwe gastouder in Velden. Mijn naam is Sandra Rutten, ik woon Op het Aardbroek 36 in Velden en ervaren in het omgaan met kinderen.

Vijftien jaar heb ik voor de klas gestaan als leerkracht op een Jenaplan basisschool. Vervolgens ben ik aan de slag gegaan als mede-eigenaar van een binnenspeeltuin en kinderdienstencentrum. De afgelopen jaren ben ik fulltime huismoeder geweest. Nu de kinderen zelfstandiger zijn voel ik weer ruimte voor mijn eigen ontwikkeling. Ik ga weer dat doen wat ik het allerleukst vind, maar nu lekker thuis. Kinderen in allerlei leeftijden een leuke en gezellige opvang aanbieden. Samen allerlei activiteiten ondernemen, genieten en dingen leren, passend bij de kinderen en hun leeftijd. Maar ook zorgen voor een zorgeloze en flexibele dag voor de ouders, zodat ze met een gerust hart naar hun werk kunnen gaan. Vol trots kan ik zeggen dat "juf" Sandra terug is van weg geweest!

Ik voel me fijn met veel kinderen om me heen. Zelf heb ik 3 prachtige kinderen; Mirte (16 jaar), Jelle (14 jaar) en Silke (10 jaar). Ze zijn alle drie opgegroeid in een levendig, gezellig en warm thuis!  Ze verheugen zich, net als ik zelf, op de komst van de oppaskinderen.

ZieZo gastouderopvang "oog voor al het moois!”